Poslovni prostor Beograd

U prizemlju (koje je u visini ulice) u objektu Medaković koji se nalazi na adresi Cvetanova ćuprija 32 M nalazi se garaža i tehničke prostorije koji se može koristi za više namena.
 Neto površine 446,09 m2,  bruto 517 m2. Objekat ima spoljna parking mesta.
 

Poslovni prostor bez prenamene

CENA PO DOGOVORU 

Mogućnost kupovine pola površine poslovnog prostora.

 
Zidovi objekta  Cvetanova ćuprija 32 M, građeni su Termoblokom Zorka Šabac, velike termoizolacione moći, širine 25 cm.

 

Pogodna lokacija

Gradski prevoz je odlično organizovan. Ispred objekta se nalazi stanica autobusa 20, koji saobraća od V.M.Luga do Mirijeva. Tri stanice niže, na udaljenosti oko 1.100 metara, trasa autobusa 20 ukršta se sa okretnicom autobusa 18 (Medaković 3 – Zemun), i trolejbusa 29 (Medaković 3 – Studentski trg), a još 2 stanice kasnije sa autobusom 50. Na udaljenosti od oko 500 metara od objekta nalazi se stanica autobusa 26 l”.

stambenu zgradu u naselju Medaković 3, u opštini Zvezdara. Objekat se nalazi u ulici Cvetanova ćuprija broj 32M – naselje Padina – istočna strana (prema autoputu).

„Opština Zvezdara je opština sa najvećim porastom broja stanovnika u poslednjih 10 godina. Iako je reč o najmanjoj beogradskoj opštini, tu se doselio najveći broj ljudi. Poslednjih godina beleži se oko 15.000 novih stanovnika. Ovaj deo grada spada u delove Beograda sa najčistijim vazduhom. Ne samo zbog toga što ovde nema industrije, nekih zagađivača i puno prometnih ulica, već i zbog svog položaja – u podnožju Avale, i svoje naročite ruže vetrova, koja stalno donosi čist vazduh celom kraju. Smatralo se da će ovaj kraj grada biti novo Dedinje. Divlja gradnja i kašnjenje u izgradnji infrastrukture su u proteklom periodu malo smanjili ugled celog kraja

Prodaja Poslovnog Prostora Beograd 004
Prodaja Poslovnog Prostora Beograd 001
Prodaja Poslovnog Prostora Beograd 003
Prodaja Poslovnog Prostora Beograd 002