O nama

ONO ŠTO NAS PREPORUČUJE:

SIGURNOST I NAJBOLJI ODNOS CENA/KVALITET

Svi stanovi u čiju gradnju naše preduzeće investira, i čiju gradnju kontroliše, imaju sledeće osnovne karakteristike:

  • legalnost, što znači da su projekti prošli zakonom utvrđenu proceduru za izdavanje građevinske dozvole, da su objekti građeni i da se grade u skladu sa propisima koji regulišu gradnju i tehnički prijem objekta,
  • ne štedimo na materijalu, već gradimo kvalitetno i po projektu, a kvalitet objektu, dugovečnost i stabilnost pre svega daju ugrađeni materijali, što se po završetku gradnje ne vidi – armatura koja je stavljena, način na koji je ugrađena, kvalitet betona, kvalitet ugrađenih izolacionih materijala (toplotna i zvučna izolacija), kvalitet izvedenih građevinskih, izolaterskih i zanatskih radova, kvalitet izvedene električne instalacije (upotrebljeni kablovi, osigurači), vodovodne i kanalizacione instalacije, i drugo,
  • naš kvalitet, dužni smo da dokazujemo na svakom koraku – da od svakog dobavljača pribavljamo ateste o kvalitetu robe koju ugrađujemo u objekat koji zidamo, kao i o kvalitetu izvedenih radova, da angažujemo nadzorni organ koji će redovno da nadgleda radove koje izvodi odgovorni izvođač radova, i građevinska kompanija – podizvođač radova,
  • garancija, po zakonu, dužni smo da damo garanciju na sve izvedene radove, pri čemu je najduža garancija na građevinske radove.

Dodatna je pogodnost to što vama ostavljamo izbor pločica i sanitarija za vaš stan! Vi izaberete, a mi ugradimo (link ka strani gde o tome).

Mi smo naše obaveze prema Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, izmirili unapred, avansnom uplatom.

Mi plaćamo naše poreze, ne ostavljamo ih vama.

Naši objekti, imaju obezbeđena mesta za parkiranje vozila, po važećim uslovima iz plana.

Zidovi objekta koji je u izgradnji na adresi Cvetanova ćuprija 32 M, građeni su Termoblokom Zorka Šabac, velike termoizolacione moći, širine 25 cm. Pregradni zidovi prema susednom stanu i hodniku, takođe su zidani ovim blokom, a ugrađeni su i materijali za zvučnu izolaciju zidova. U podovima, pre ugradnje parketa, izrađujemo plivajuće podove, u koje ugrađujemo materijale za zvučnu i toplotnu izolaciju, koji obezbeđuju višestruko smanjenje udarne buke (buke koju pravi komšija sa gornjeg sprata, naročito ispuštanjem stvari na pod, hodanjem po podu bez tepiha i sl).

U naše stanove, zbog dobre izolacije i debelih zidova, teško prodire zima spolja, ili prevelike letnje toplote, pa sa malo energije, možete imati topao stan zimi, i prijatan leti.

Dodatna pogodnost je ta što mi stanove nećemo završavati, dok vi ne izaberete pločice za vaš stan, pa čak i boju zidova i parketa. Javite se!

Preduzeće „Beobest“ d.o.o, bez obzira na sve probleme koji su postojali, a neki još uvek postoje vezano za pribavljanje građevinske dozvole u skladu sa zakonom, i na dugotrajnost tog procesa, nije gradilo bez dozvole, i neće graditi bez dozvole. To je stvar ličnog izbora, a naš izbor je upravo takav.